[title size=”1″]

Tjänster för domänregistreringar.

[/title]
[tagline_box link=”http://www.rackfish.com/contact/” title=”Du kan ha hamnat här om du besökt en domän som parkerats med Rackfish” description=”En parkerad domän är en domän som registrerats för en kunds räkning och som vi håller reserverad tills kunden behöver den.”][/tagline_box]
Rackfish tillhandahåller alla nödvändiga tjänster för er online-närvaro, managed hosting, delad hosting, domännamnsregistrngar och domänhantering såväl som förser våra kunder med SSL certifikat, CDN-tjänster och så vidare. Mer information om våra produkter och tjänster kan hittas @ http://www.rackfish.com

[tabs tab1=”Domänregistreringar” tab2=”SSL Certifikat” tab3=”SMS – Textmeddelanden”]

[tab id=1]
[title size=”2″]

Tjänster för domänregistreringar

[/title]
Rackfish är en godkänd registrar för SE och handhar också registreringar för de flesta andra toppdomäner genom våra partners. Våra domänregistreringar görs manuellt av våra tekniker, då vi alltid erbjuder skräddarsydda tjänster och erbjuder konsultation gällande domänregistreringar, då de är inkluerade i våra priser.

Vi hanterar förnyelser åt alla våra kunder, vilket innebär att inga domäner förloras på grund av borttappade fakturor eller att förnyelsemeddelanden skickas till gamla e-postadresser. När kunden inte längre vill förlänga en domän, gör kunden det med oss. En domän kan köpas och avslutas samtidigt, vilket spar tid och pengar för fåra byråkunder som ofta köper domäner för specifika kampanjer.

Vårt servicepaket inkluderar:

[checklist]

[/checklist]

 

[accordian][toggle title=”Vanliga domäner” open=”No”]Ett urval av våra mest populära domäner (alla priser i SEK exklusive moms):

[table id=4 /][/toggle][/accordian]

 

Vi erbjuder domänregistreringar i 40 toppdomäner idag. Kontakta oss för gratis rådgivning gällande domännamnsregistreringar!

[/tab]

[tab id=2][title size=”2″]

SSL-Certifikat

[/title]

Certifikat är lösningen för att all trafik till din webbserver skall krypteras. Dessutom kan besökaren vara säker på att han har kommit rätt. Tänk på att beställningar över fler år både sparar pengar och besvär då ny kontroll av organisationen ej görs förrän certifikatet går ut! Certifikat krävs för Facebook-kampanjer!

[accordian][toggle title=”Introduktion till SSL-certifikat” open=”no”]

Introduktion till SSL-Certifikat

Lita enbart på det bästa. Genom att aktivera ett gult hänglås, https och ett grönt adressfält får du den högsta nivån av säkerhet och tillit på din webbplats och varumärke.

Rackfish är en “GlobalSign Authorized Partner”. GlobalSign är än världsomspännande leverantör av SSL. Allt sedan 1996 har GlobalSign levererat digitala certifikat och är ett ackrediterat Certification Authority (CA) av WebTrust. Tillsammans erbjuder vi en komplett produktporfölj av SSL certifikat som används för att säkra din webbplats med de starkaste krypteringsteknikerna som finns.

SSL bör användas för att säkra alla transaktioner på din webbplats, logins, webmail och kopplingar. Genom att använda de högsta nivåerna av säkerhet som finns, kommer du att öka tilliten till ditt varumärke, öka antalet konverteringar och slutligen öka försäljning.

Unika egenskaper för GlobalSign SSL certifikat
[checklist]

[/checklist]
Vi erbjuder olika sorters SSL-certifikat. Var och ett anpassat för våra kunders önskemål.
[/toggle]
[toggle title=”Jämförelsetabell SSL-certifikat” open=”no”]
[table id=5 /]
[/toggle]
[toggle title=”Prislista SSL-certifikat” open=”no”]

[table id=3 /]

[/toggle][/accordian]
[/tab]

[tab id=3]
[title size=”2″]

SMS textmeddelanden

[/title]
Rackfish erbjuder tjänster för låg- och högintensiva volymer av textmeddelanden för olika ändamål såsom säkra inloggningstjänster som kräver texttjänster, trafikinformation där ett meddelande på ett snabbt sätt kan nå tiotusentals resenärer när flyg, bussar och täg försenas eller ställs in, eller enklare påminnelser från webbsidor.

[/tab]

[/tabs]

[tagline_box link=”http://www.rackfish.com/contact/” button=”Ring oss nu!” title=”Vill du veta mer om våra domäner och certifikat?” description=”Eller är du intresserad av våra andra produkter och tjänster som vi erbjuder våra världskända kunder?”][/tagline_box]

[title size=”2″]Vad kan Rackfish erbjuda i övrigt?[/title]

[tabs tab1=”Kampanjhosting” tab2=”Managed Hosting” tab3=”Tilläggstjänster”]

[tab id=1][title size=”2″]

Prisbelönt kampanjhosting

[/title]
Rackfish är marknadsledande inom kampanjhosting. Detta innebär att vi tillhandahåller alla tjänster som byråer, produktionsbolag och webbyråer behöver för att distribuera kampanjer för sina kunder. Vi är ett full-service företag för hosting, CDN, videoencoding och teknisk rådgivning när det gäller leverans av digitala kampanjer. Läs mer om kampanjhosting här![/tab]
[tab id=2][title size=”2″]

Managed hosting till en ny nivå

[/title]
Med tjänster och infrastruktur byggda för att kunna hantera kampanjer av världskända märken, erbjuder vi högklassiga tjänster för managed hosting för andra företags “normala” serverbehov. Med våra två högteknologiska datacenter i Uppsala och Stockholm erbjuder vi extrem redundans såväl som säkerhet. Du kan vara säker på att din data är säker hos oss, oavsett om det rör sig om affärskritiska applikationer, webbutiker eller lagring. Vi säkrar din online-närvaro. Läs mer om managed hostingwww.rackfish.com.[/tab]
[tab id=3][title size=2″]

Andra tjänster

[/title]
Vårt mål är att vår serviceportfölj ska vara komplett: vi vill erbjuda alla tjänster som våra kunder behöver. Det vi inte producerar själva, kan vi erbjuda via våra samarbetspartners med målet att ge våra kunder en kontakt – en faktura.

Läs mer om våra managed services och tilläggstjänster på vår webb.[/tab]

[/tabs]